AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI HASAN PODAK VE EŞİ KORONAYA YAKALANDI

Testleri pozitif çıktı.

AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI HASAN PODAK VE EŞİ KORONAYA YAKALANDI

Koronavirüs hastalığının yayılımı hız kesmeden devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ve eşi de Kovid-19’a yakalandı.

Alınan bilgilere göre çeşitli belirtiler sonucu Kovid-19 testi yaptıran AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ve eşinin testi pozitif çıktı. Başkan Podak ve eşi tedavi altına alındı. Konuyla ilgili olarak Tarsus AK Parti İlçe Teşkilatı’nın sosyal medyada paylaştığı açıklamada; ‘’Tarsus AK Parti ilçe başkanımız Hasan Podak ve ailesinin Kovid-19 test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Ailesi ile birlikte evinde tedavi süreci başlamıştır. Kendilerine ilçe teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbim bütün hastalarımıza ve ilçe başkanımız Hasan Podak'a ve ailesine şifalar versin’’ denildi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ise; ‘’AK Parti Tarsus İlçe Başkanımız Hasan Podak ve kıymetli eşinin Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması sebebiyle ‪geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenab-ı Hak’tan acil şifalar diliyorum.’’ Dedi.

MERSADER ailesi olarak Hasan Podak’a ve eşi hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah’tan acil şifalar dileriz…