AKDENİZ BELEDİYESİ KIRTASİYE DESTEĞİYLE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

AKDENİZ BELEDİYESİ KIRTASİYE DESTEĞİYLE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

AKDENİZ BELEDİYESİ KIRTASİYE DESTEĞİYLE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Akdeniz Belediyesi, yüz yüze eğitimin başladığı bugünlerde, kırtasiye malzemesi isteyen çocukların talebini yanıtsız bırakmadı. Başkan Gültak’ın talimatı üzerine çocuklara ihtiyaç duydukları kırtasiye ürünleri ulaştırıldı.


Eğitim alanına yönelik hizmetlerine ve eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına yönelik proje ve çalışmalarına bir yenisini ekleyen Akdeniz Belediyesi, bu kez, çocuklara kırtasiye malzemesi desteğinde bulunarak onları sevindirdi. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ın talimatı üzerine harekete geçen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Akdam, Bağlarbaşı Bekirde, Civanyaylağı, Dikilitaş, Esenli, Hebilli, Huzurkent, Iğdır, Karacailyas, Yeşilçimen ve Yeşilova mahallelerinde yaşayan çocuklara, hazırlanan kırtasiye ürünlerinden oluşan paketler teslim edildi.
Başkan Gültak; “Eğitim alanına özel önem veriyoruz”
Başkan Gültak; yaptığı açıklamada, Koronovirüs Pandemisi ile mücadele koşulları altında başlayan yüz yüze eğitim ve öğretim sürecinde, eğitim yuvalarına yönelik hijyen, temizlik ve tadilat çalışmalarının da sürdüğünü belirterek; “Okullarımızda yüz yüze eğitimin başladığı şu, bizlerden bazı ailelerimiz ve çocuklarımız, sahada çalışma yapan ekiplerimizde kırtasiye malzemesi talebinde bulundular. En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın talebini karşılıksız bırakamazdık” dedi.
“Eğitim ve öğretim süreci; özel önem ve kıymet verdiğimiz alanların başında geliyor” diyen Başkan Gültak; “Eğitime yönelik her türlü proje ve çalışmanın içinde yer almaya devam edeceğiz. Hazırladığımız kırtasiye ürünlerini şu ana dek yüzlerce çocuğumuza ulaştırdık. Talep geldikçe kırtasiye desteğimiz devam edecek ve toplamda bin 500’ü bulacak. Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluk temenni ediyorum” şeklinde konuştu.