AKDENİZ BLD BAŞKANI GÜLTAK'TAN 10 KASIM MESAJI

AKDENİZ BLD BAŞKANI GÜLTAK'TAN 10 KASIM MESAJI

AKDENİZ BLD BAŞKANI GÜLTAK'TAN 10 KASIM MESAJI

Akdeniz Belediye Başkanı 
GÜLTAK’TAN; 10 KASIM MESAJI
  Başkan Gültak; “Ebediyete irtihalinin 82’inci yıldönümünde, Milli Mücadele’nin Lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin 82’inci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Atatürk’ün; yaşamı boyunca birçok askeri ve siyasi zafere ve başarıya imza attığını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına önderlik ettiğini belirten Başkan Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti; 
“Tüm dünyanın saygı duyduğu eşsiz komutan Atatürk’ü ve ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’i korumak, devletimizin ve milletimizin çağdaş dünyada saygın ve güçlü bir yer edinebilmesi için çalışmak, bugün hepimizin en asli görev ve sorumluluğudur. Gazi Mustafa Kemal’i; aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümünde milletçe derin saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz. Bu duygularla; başta özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kahraman Silah Arkadaşlarını, vatan toprağı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”
Atatürk’ü Anma Konserine davet
Başkan Gültak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete irtihalinin 82’inci yılında, Akdeniz Belediyesi ile Mersin Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenecek olan; Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirileceği ‘Atatürk’ü Anma Konseri’ne de tüm Mersinlileri davet etti. Açık havada ve Pandemi tedbirlerine uygun düzenlenecek konser; 10 Kasım 2020 Salı (Yarın) günü, Çamlıbel Mahallesi (Atatürk Caddesi Sistem Tıp Merkezi Arkası - Çam Taksi Yanı) saat 19:30’da başlayacak.