AKDENİZ HERKESİ KUCAKLAYAN BİR İLÇE OLMUŞTUR

AKDENİZ HERKESİ KUCAKLAYAN BİR İLÇE OLMUŞTUR

AKDENİZ HERKESİ KUCAKLAYAN BİR İLÇE OLMUŞTUR

 MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ı makamında ziyaret etti. Şimşek, "Akdeniz yıllardır hizmet almayarak ideolojik saplantılara kurban edilen bir ilçe iken şu an herkesi kucaklayan bir ilçe konumuna gelmiştir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek'in Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ı ziyaretine, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile ve Hebilli Mahalle Muhtarı Cemal Tan da eşlik etti.

"Akdenizlilerin yüzü gülüyor"

Ziyarette konuşan Baki Şimşek, Akdeniz'in yıllardır ihmal edildiğine ancak Başkan Gültak'ın göreve gelmesi ile köklü değişiklikler yaşandığına vurgu yaparak, "Akdeniz, yıllardır hizmet alamamış; sadece ideolojik saplantılara kurban edilmiş bir ilçemizdi. Ancak şu an burada yaşayan herkesi kucaklıyorsunuz. Herkese ayrım yapmaksızın hizmet götürüyorsunuz. Bu yapılan hizmetler hem Akdenizli vatandaşların yüzünü güldürüyor; hem Mersinli hemşerilerimize ve Mersin'e örnek oluyor. Sizleri tebrik ediyor; başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.

"Akdeniz artık değişime başladı"

Başkan Gültak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli topraklarımızın bekası için menfaatsiz ve karşılıksız bir şekilde bir araya geldiler. Biz de Akdeniz'de böylesi önemli bir yerde belediye başkanlığı görevini yürütmekteyiz. Cumhur ittifakı üyesi olarak devamlı ziyaret ediyorsunuz. Herhangi bir sorunla karşılaştığımızda bizle ilgileniyorsunuz. Bizler de yoğun bir çalışma ile birlikte Akdeniz'i toparladığımıza inanıyoruz. Akdeniz artık değişime başladı. İlçemizin daha da güzelleşeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.