AKDENİZDE YOL AÇMA VE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI

AKDENİZDE YOL AÇMA VE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI

AKDENİZDE YOL AÇMA VE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI

Akdeniz Belediyesi; merkez kırsal ayırımı yapmadan, ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama, imarlı ve kadastral yeni yollar açma, kaldırım, kilittaşı ve bordür yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, güçlendirilen araç gereç ve personel kaynağı sayesinde, uzak-yakın demeden ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahallelerin ihtiyacını duyduğu hizmet ve çalışmaları sağlıyor, ilçe sakini vatandaşların yaşamını kolaylaştırıp ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor. 
Belirlenen plan ve program dâhilinde sahaya dağılarak yoğun bir tempo ile hareket eden fen işleri ekipleri; Hal, Gündoğdu, Çilek, Gazi, Güneş ve Sarıibrahimli mahallelerine çıkarma yaptı. Bu bölgelerde, onlarca sokakta asfalt kaplama ve yama yapan ekipler, ayrıca kilitli parke taşı, kaldırım yenileme, bordür ve yağmur oluğu döşemesi gerçekleştirdi.
Tarım yolları açılıyor, üreticilerin işi kolaylaşıyor
Akdeniz Belediyesi fen işleri ekipleri; tarımsal üretimin yoğun olduğu kırsal bölgelerde de üreticilerin ulaşımını ve nakliye imkânlarını kolaylaştırmak amacıyla yeni kadastral yollar açmaya da devam ediyor. Son olarak, ağır iş makinelerinin de yardımıyla ekipler, Gazi ve Sarıibrahimli mahallelerinde imar yolu ve kadastral yol açma çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri ekipleri, belirledikleri plan ve program ile merkez-kırsal ayırımı yapmadan eksiği tespit edilen mahallelere hizmet vermeye; Akdeniz’de yaşamı güzelleştirip vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam edecek.