BAŞKAN GÜLTAK KUVVAYI MİLLİYE CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÜLTAK KUVVAYI MİLLİYE CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÜLTAK KUVVAYI MİLLİYE CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle hava muhalefeti nedeniyle kısa bir süre ara verdiği esnaf buluşmalarına, Kuvvayı Milliye Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek yeniden başladı.
Hafta sonunda, Tarihi Kuru Çeşme önünden başladığı ziyaretinde Başkan Gültak, esnaflar ve her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaret ettiği her işyerinde işletme sahipleri ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak, yer yer çay davetlerini de kırmadı, esnaflarla sohbet edip ikram edilen çaylarını içti.
Talep ve şikâyetler ilgili birimlere bildirildi
Akdeniz Belediyesi olarak kente ve ilçeye kazandırdıkları hizmet, proje ve çalışmaları da anlatan Başkan Gültak, esnaf ve vatandaşların şikâyet veya talepleri olup olmadığını da sordu. Dile getirilen çeşitli sıkıntıları dinleyip not ettiren Başkan Gültak, sorun veya sıkıntıların en kısa sürede çözümü yönünde ilgili birimlere talimat verdi.


Ziyaretine ilişkin kısa bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlardan aldığı geri dönüşlerin; belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmaların niteliği ve yeterliliği açısından da önemli bir gösterge olduğunu ifade etti. 
Esnaf ve mahalle buluşmaları devam edecek
Havaların düzelmesiyle birlikte, mahalle ve esnaf ziyaretlerini eskiden olduğu gibi aralıksız sürdüreceğini kaydeden Başkan Gültak; halktan kopmayan bir anlayışla, ilçe sakinleri ile her fırsatta bir araya gelmeye, halkı dinlemeye ve hizmetleri de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.