BAŞKAN GÜLTAK ZEYTİNLİBAHÇE CADDESİ ESNAFINI ZİYARETİ

BAŞKAN GÜLTAK ZEYTİNLİBAHÇE CADDESİ ESNAFINI ZİYARETİ

BAŞKAN GÜLTAK ZEYTİNLİBAHÇE CADDESİ ESNAFINI ZİYARETİ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve geldiği ilk günden bu yana, esnaf ve mahalle ziyaretlerini aralıksız 3 yıldır sürdürüyor. Hafta sonu kentin en yoğun yerlerinden olan Zeytinlibahçe Caddesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan Gültak, alışverişe çıkan vatandaşlarla da sohbet etti.

 

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği ziyarette renkli anlar yaşandı. Zeytinli Bahçe Caddesi üzerinde ayakkabı boyacılığı yapan bir vatandaşı fark eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yanına gidip önce O’nu yerinden kaldırdı, ardından da tabureye kendisi oturup boyacılık yapan vatandaşın kundurasını boyadı. Her mahalle ve esnaf ziyaretinde olduğu gibi, bu ziyaretinde de küçük çocukları unutmayan Başkan Mustafa Gültak, etrafını saran miniklerle de önce sohbet etti, ardından onları çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Talep ve şikâyetler ilgili birimlere iletildi

 

Girdiği her işyerinde esnaflarla sohbet edip hal hatırlarını sorup, bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Gültak, dile getirilen bazı taleplerin de en kısa sürede çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Etrafını saran birçok esnafın çay davetine de icabet edip ikram edilen çaylarını içip sohbet eden Başkan Mustafa Gültak, yanına gelen vatandaşların fotoğraf çekim isteklerini de kırmadı.

“Esnaf ve vatandaşımızın eleştirisi, düşünce ve kanaati bizim için önemli”

 

Ziyaretinin sonunda kısa bir açıklama yapan Başkan Gültak, esnaf ve halk buluşmalarının aralıksız süreceğini söyledi, vatandaşların talep ve şikâyetlerini mahallinde dinlemeyi sürdüreceklerini vurguladı. Akdeniz’de; ziyaret etmedik mahalle, gezmedik sokak bırakmadığının altını çizen Başkan Gültak; “Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmet ve projelerimizi hayata katarken, esnaf ve vatandaşlarımızın eleştirileri ve kanaati de bizim için önemli. Bu nedenle her fırsatta onları ziyaret ediyor, hem hizmetlerimizi soruyor, varsa talep veya eleştirilerini de dinliyoruz. Böylelikle bir yandan eksiklerimizi tespit ediyor, ayrıca hizmetlerde gecikme olup olmadığını görüyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşüme büyük değer veriyoruz. Çünkü bu sayede saha ekiplerimiz plan ve program hazırlayıp söz konusu talep veya eksiklere anında müdahale edebiliyor” dedi.