BAŞKAN SEÇER, KENTİN İŞLEK CADDELERİNİ ADIMLADI, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

BAŞKAN SEÇER, KENTİN İŞLEK CADDELERİNİ ADIMLADI, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

BAŞKAN SEÇER, KENTİN İŞLEK CADDELERİNİ ADIMLADI, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hafta sonu mesaisini Hastane Caddesi, Zafer Çarşısı ve Silifke Caddesi’ne ayırdı. Başkan Seçer esnafla selamlaştı, her yaştan Mersinli’nin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hafta sonu mesaisini Akdeniz İlçesi sınırlarında bulunan ve kentin en işlek caddeleri arasında yer alan Hastane Caddesi ile Silifke Caddesi’nde geçirdi. Zafer Çarşısı’na da uğrayan Başkan Seçer, gezisi boyunca esnafla buluştu, yurttaşlarla sohbet edip sorularını yanıtladı. Seçer, her yaştan Mersinli’nin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaş sordu, Başkan Seçer anlattı

Başkan Seçer, sık sık Mersinliler’le bir araya gelerek, kentle ilgili sorunları da çözüm önerilerini de bizzat vatandaştan dinliyor. Başkan Seçer, hafta sonu mesaisini ayırdığı kentin işlek çarşı ve caddelerinde de vatandaşları tek tek dinledi, sorularını yanıtladı, taleplerini not etti.

Başkan Seçer, dükkanları ziyaret edip esnafla selamlaştı

Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu kavşaktan yürümeye başlayan Başkan Seçer, Hastane Caddesi boyunca dükkânları ziyaret etti, esnafla sohbet etti. Çocuk, genç, yaşlı her yaştan Mersinli, Başkan Seçer’e sorularını ve taleplerini iletip fotoğraf çektirdi. Zafer Çarşısı ve Silifke Caddesi’nin ardından Taş Bina’ya geçen Başkan Seçer, geçtiği güzergahlardaki fiziki koşulları inceledi, güzergahla ilgili sorunları vatandaşlardan dinledi. Başkan Seçer, Hastane Caddesi’nde karşılaştığı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Mutluay’la da sohbet etti.