BAŞKAN TARHAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN TARHAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN TARHAN ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
 

3 gün 3 gece süren kutlamalarla yeni yıla tüm Mezitlililerle birlikte giren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2022’de de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Tarhan, Atatürk Mahallesinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

GMK Bulvarı etrafında bulunan işyerlerine giderek esnaf ve vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmeler de yaptı.

 

Mezitli Belediyesinin yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, ekonomide yaşanan dalgalanmaların yarattığı sorunlarla mücadele ettiklerini dile getirdi. Piyasalarda yaşanan belirsizlikler ve enflasyondaki artış oranları özellikle küçük esnafı etkiledi, dar gelirli vatandaşların refah düzeyini düşürdü. Esnaf ve vatandaşlar, bu süreçte kendilerinin yükünü hafifletecek sosyal projelerin üretilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Pandemi ve ekonomik belirsizlik sürecinde özellikle vatandaşların ve küçük esnafın büyük darbe aldığına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Zor günler yaşayan vatandaşlarımızın yanında olarak sohbet etmek istedik. En azından belediyemizin kaynaklarıyla yapabileceklerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Belediyemizin görev, sorumluluk ve yetki alanına giren sorunların çözümü için sohbet ettik. Aktarılan konularla ilgili birim müdürlerimizle görüşerek çözümünü sağladık.” dedi.