Başkan ÜNÜVAR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Çiçek Hediye Ederek Kutladı

Başkan ÜNÜVAR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Çiçek Hediye Ederek Kutladı

Başkan ÜNÜVAR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Çiçek Hediye Ederek Kutladı

Başkan ÜNÜVAR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Çiçek Hediye Ederek Kutladı

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı kapsamında Gülnarlı değerli kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdiminde bulundu.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal KADİM, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe AYDIN ile birlikte, ilk olarak belediye kadın personellerine, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kadın Kollarını, kurumları ve vatandaşları ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan ÜNÜVAR" Bugün Dünya Kadınlar Günü bizde Gülnar Belediyesi olarak, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımızla ile birlikte, hayatımıza emekleriyle anlam katan kadınlarımızı bu özel günlerinde unutmadığımızı göstermek adına kendilerini ziyaret edip çiçeklerini takdim ederek kadınlar gününü kutladık. Kadınlarımız Türk toplumunda önemli bir yere sahiptir ve tarihimizde ve günümüzde oynadıkları rollerle bunu her zaman kanıtlamışlardır. Öyle ki büyük önder Mustafa Kemal Atatürk Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın demiştir. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz kadınlardır. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır.  Bu vesileyle başta vatanımızın birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan can veren şehit eşleri ve anneleri başta olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi tarafından takdim edilen çiçekleri alan kadınlar ise hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, bu güzel jestinden dolayı Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR’a teşekkür ettiler.