BAŞKAN ÜNÜVAR“DUALARIMIZ YÖRÜK KIZI MÜSLÜME İLE”

BAŞKAN ÜNÜVAR“DUALARIMIZ YÖRÜK KIZI MÜSLÜME İLE”

BAŞKAN ÜNÜVAR“DUALARIMIZ YÖRÜK KIZI MÜSLÜME İLE”

Kış Mevsimini geçirmek için Gülnar - Yanışlıya göçen Sarıkeçili Yörüklerimizden Mehmet Yağal'ın 3 yaşındaki kızı Müslüme; ailesi çadır kurarken kayboldu.


10 Kasım’dan bu yana devam eden arama kurtarma çalışmaları için, devletimiz ve milletimiz seferber oldu. Sahada Jandarma, AFAD, AKUT, İlçe Belediye personelleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatları, Ülkü Ocakları, İtfaiye, sağlık ekipleri çalışmalara aralıksız katılırken, Dronlu arama, iz takip ve kokuya duyarlı köpekler de arama kurtarma operasyonunda yer alıyor. Bölgedeki vatandaşlar da aramaya destek veriyor.
Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, Gülnar Kaymakamı  Yunus Emre BAYRAKLI’nın koordinesindeki ekipler tarafından 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek taranıyor. 
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR; “Hepimizi üzen minik kızımız Müslüme, kaybolduğu günden bugüne kadar onu bulmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Bugüne kadar Gülnar Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle Yanışlı Mahallesi Koşaşlı mevkiinde çalışmalara katılıp, arama ekiplerimize yardımcı oluyoruz. Sahada devletimiz milletimiz el ele vererek Müslüme kızımızı bulmak için gayret ediyor. İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI’nın yönetiminde sahada çalışmalar sürüyor. Müslüme kızımızı bulmak için gayret gösteren Gülnar Kaymakamımız Yunus Emre BAYRAKLI başta olmak üzere Jandarma, AFAD, AKUT, Sağlık ekiplerimize, Gülnar Belediyesi ekiplerimize, İtfaiye, tüm ilçe belediye çalışanlarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatlarımıza, İlçe Ülkü Ocaklarımıza, bütün arama kurtarma ekiplerimize, vatandaşlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Gece gündüz demeden arama çalışmalarını sürdüren ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Kızımız Müslüme ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşan vatandaşlarımız lütfen yetkililere haber versinler. Müslüme kızımızın ailesine ve sevenlerine sağ salim kavuşması en büyük arzumuz, dileğimizdir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin bütün teşkilatlarına talimat verdiğini ve arama kurtarmaya katılıp destek verileceğinin de altını çizen Başkan ÜNÜVAR, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in, minik yavrumuzun bulunması için bütün bölge parti teşkilatlarına talimat verdi. Her birimiz birer nefer olarak, Müslüme kızımız için seferberiz. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanımız Sayın Zeynel Uğur GÖLGELİ, Silifke Belediye Başkanımız Sayın Sadık ALTUNOK, Mut Belediye Başkanımız Sayın Volkan ŞEKER, Aydıncık Belediye Başkanımız Sayın Ferat AKTAN, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlarımız, Gülnar İlçe Teşkilatımız, Ülkü Ocaklarımız ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ailesini ziyaret ederek tüm imkanlarımızla her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik” ifadelerine yer verdi.