BAŞKAN YILMAZ, İÇEL İDMAN YURDU'NA BU YIL DA TESİS TAHSİS ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, İÇEL İDMAN YURDU'NA BU YIL DA TESİS TAHSİS ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, İÇEL İDMAN YURDU'NA BU YIL DA TESİS TAHSİS ETTİ
BAŞKAN YILMAZ, İÇEL İDMAN YURDU'NA BU YIL DA TESİS TAHSİS ETTİ

 

Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "İçel İdman Yurdu, kentimizin takımıdır. Takımımızı, hep birlikte el ele vererek yükselteceğiz" dedi.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Korukent Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi, 2020-2021 sezonunda Mersin'i 3'üncü Lig'de temsil edecek olan İçel İdman Yurdu'nun kullanımına tahsis etti.

 

"SPORCULAR, TOROSLAR'DA KONAKLAYIP ANTRENMAN YAPACAK"

 

Spor alt yapısının her zaman güçlendirilmesinden yana olan ve spora olan destekleriyle kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Yılmaz; geçtiğimiz sezon oynanan BAL Ligi müsabakaları için ikinci saha olarak Akbelen Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadı'nı tahsis etmişti. Bu yıl da İçel İdman Yurdu Spor Kulübü'ne, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi tahsis eden Başkan Yılmaz; "Kent merkezine de yakın mesafede bulunan tesisimizi, kentimizin köklü takımı olan İçel İdman Yurdumuzun kullanımına tahsis ettik. İçel İdman Yurdumuzu, ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız" dedi.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2019-2020 sezonu BAL Ligi 5'inci grupta mücadele eden ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar gereğince 3'üncü Lig'e yükselen İçel İdman Yurdu'nun şampiyonluk kutlamasına katıldı.

 

"BU TAKIM VE BU KENT, SÜPER LİG'E YAKIŞIR"

 

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Mersin İdman Yurdu meydanında kırmızı lacivertlilerin şampiyonluk coşkusuna ortak olan Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu'nun şampiyonluğunun hayırlı olmasını dileyerek, "Mersin'imiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz ve hepimizin ortak sevdası olan Mersin İdman Yurdu ismini tekrar küllerinden canlandırırız" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu'na desteklerinin devam edeceğini belirterek; "Mersin’imizi 2020-2021 sezonunda üçüncü lig’de temsil edecek olan kulübümüzü, öncelikle tebrik ediyorum. İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık'ın başkanlığında gerçekten birlik ve beraberlik havası oluştu ve bir başarı ortaya kondu. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık ve bu desteğimize devam edeceğiz. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Bu başarıda emeği geçen başta İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık ve yönetimini, İçel sporun efsane hocası rahmetli Seyfi  Ali hocayı, teknik ekibi, futbolcu kardeşlerimi ve taraftarımızı kutluyorum" diye konuştu.

 

SALTIK; "ATSIZ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

 

İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek; "Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz, kulübümüzün bu sene daha rahat antrenman yapabilmesi ve maçlara daha iyi hazırlanması için ilçesinde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi tahsis etti. Bize destek verdiği ve kucak açtığı için takımım, yönetimim ve futbolcularım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.