BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin bayramını kutladı.

 

"Bu yıl da mübarek Kurban Bayramı'na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Bayramlar, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği, kardeşlik, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Canlılıktır, kaynaşmadır, muhabbettir. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu bayramımızı da idrak edeceğiz ve birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacağız" dedi.

 

"Bayramın, Birliğimizi ve Dirliğimizi Pekiştirmesini Diliyorum"

 

Başkan Yılmaz, kontrollü sosyal hayat çerçevesi kurallarına dikkat edilmesi çağrısında da bulunarak; "Pandemi nedeniyle geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda akrabalarımızla, sevdiklerimizle yan yana olamadık, ev ziyaretleri yapamadık. Ama sağlık her şeyden daha önemli. Bu Kurban Bayramı'nda da kontrolü elden bırakmayalım, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günler de geçecek daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlere kavuşacağız inşallah. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, ülkemize ve milletimize huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu vesileyle yapılacak Kurban ibadetinin kabulünü içtenlikle niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

 

TOROSLAR'DA BAYRAM TEDBİRLERİ ALINDI

 

Toroslar Belediyesi, yeni normalleşme süreci kapsamında vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Başta Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri olmak üzere ilgili birimlerde görevli personeller, Kurban Bayramı süresince 24 saat görev başında olacak.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve bayramlarını huzur içerisinde geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını kaydederek; "İlgili birimlerimiz bayram boyunca halkımızın hizmetinde olacak. Covid-19 vakalarının artış gösterdiği bu dönemde tedbirleri en ince ayrıntısına kadar alıyoruz. Hemşehrilerimiz, istek ve şikayetlerini belediyemizin 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler" ifadelerini kullandı.