BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

 

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Yılmaz; "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmenlik" unvanının verildiği günün yıl dönümünde; ülkemizin dört bir yanında heyecanla, gururla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzur dolu bir yaşam diliyorum" dedi.

 

"Geleceğin Güçlü Nesillerini Sizler Yetiştireceksiniz"

 

Gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük önemi olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz; "Eğitim; ailede başlar, okulda gelişir ve toplumda olgunlaşır. Dünyada, bilgi çağı yaşanıyor. Bu çağda öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Anne ve baba şefkatinden sonra öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller ne kadar güçlü olursa yarınlara dair umutlarımız da o kadar güçlü olacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri için fedakarca çalışan öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

"Eğitim, Önceliğimiz"

 

"Biz de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, daha iyi koşullarda eğitim hayatlarını sürdürmeleri için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız" diyen Başkan Yılmaz; "Bu nedenle eğitimi her zaman önceliklerimiz arasında tuttuk. Eğitim camiasına olan desteklerimiz artarak devam edecektir.

Geleceğe sağlam adımlarla basan bir nesil yetiştirmek temennisiyle, eşim Meltem Hanımın ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmeler Günü kutlu olsun. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun" şeklinde konuştu.