BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı arefesinde Mersin Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla bayramlaştı.

 

Mersin Valiliği’nin düzenlemiş olduğu program kapsamında şehitlikte Kuran-ı Kerim Tilaveti okunurken, programa Mersin İl Protokolü, şehit aileleri ile birçok vatandaş katılım gösterdi.

 

Kurban Bayramı vesilesiyle şehitliği ziyaret eden Başkan Yılmaz, şehit kabirlerine karanfil bırakarak, dua etti.

 

"Şehit; Vatandır, Millettir, Bayraktır"

 

Şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Yılmaz; "Kurban Bayramı arefesinde şehitliğimizi ziyaret ederek şehit ailelerimizle bir araya geldik. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Milletimiz, halen kahramanlar çıkartabiliyor. Kahramanlarımız, sadece destanlarda, hikayelerde yaşamıyor, günümüzde de var. Bugün o kahramanlar sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz ve varlığımızı devam ettirebiliyoruz. Belediyemiz bünyesinde şehit ve gazi ailelerimizle ilgili bir birim kurduk. Şehit ailelerini şehitlerimizin emaneti olarak görüyoruz. Şehit ailelerimizin her zaman yanlarındayız. Devletimiz, büyük bir devlet, milletimiz, büyük bir milletir. Şehitlerimiz, bayrak olmuştur. Bu vesileyle yüce Türk Milleti'nin Kurban Bayramı'nı kutluyor, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz, Mut İlçesi'nde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.