BAŞKAN YILMAZ'DAN KAYMAKAM ŞAHİN'E VEDA PROGRAMI

BAŞKAN YILMAZ'DAN KAYMAKAM ŞAHİN'E VEDA PROGRAMI

BAŞKAN YILMAZ'DAN KAYMAKAM ŞAHİN'E VEDA PROGRAMI
BAŞKAN YILMAZ'DAN KAYMAKAM ŞAHİN'E VEDA PROGRAMI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Antalya'nın Aksu ilçesine atanan Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin için veda programı düzenledi.

 

Kaymakam Şahin'in onuruna verilen veda programına; MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Kendigelen, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit yakınları ve gaziler de katıldı.

 

Başkan Yılmaz, misafirleriyle yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

"Toroslar'dan Bir Ağabeyimizi, Büyüğümüzü Uğurluyoruz"

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından söz alan Başkan Yılmaz; "Sayın Kaymakamımızla görev yaptığımız süre boyunca uyum içerisinde çalıştık, pandemi döneminde hep birlikte gönül bağımızı ortaya koyduk. İlçemize sunduğu değerli hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

 

Başkan Yılmaz; "Sayın kaymakamımızla yaklaşık 2,5 yıldır birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Son iki yıldır pandemi sürecini yaşadık. İlçemizde devletimizin atanmış bir yöneticisi olarak kendisinden ağabeylik, dostluk gördük. Bizim önümüzü hep açtı, destekledi. Özellikle pandemi döneminin ilk yılında virüsün daha ne olduğunu bilmediğimiz ve tedavisinin olmadığı süreçte toplum sağlığını korumak adına AR-GE çalışmalarımızı yaptık. Ben kendisine şahsım, belediyem, Toroslar, Mersin ve büyük Türk milleti adına teşekkür ediyorum. Devlet adamı bakış açısı dolayısıyla kendisine minnettarız.Yeni görev yeri olan Antalya Aksu'da da başarılı çalışmalarını devam ettirecektir." ifadelerini kullandı.

 

"Toroslar Belediyemiz ile Çalışmaktan Çok Mutlu Oldum"

 

Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin de Toroslar'dan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını ancak güzel dostluklar edindiği için de mutluluk duyduğunu belirterek, kendisinin onuruna düzenlenen bu veda program için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.

 

Kaymakam Şahin; "Beş yıllık görev süremizi doldurduk. Çok sevdiğimiz Toroslar'dan, Mersin'den ayrılıyoruz. Ama memuriyet. Geldik, gidiyoruz. Güzel dostluklar, güzel ilişkiler kurabildiysek ne mutlu bize. Toroslar ilçemizdeki çalışmalar esnasında çok mutlu oldum. Çalıştığım arkadaşlarım hakikatten görevlerinin bilincinde pırıl pırıl, bizim her hangi bir şey söylememize gerek kalmadan işini yapan insanlar. Bu bakımdan da çok şanslıydım. Muhtarlarımız da her zaman yanımızda oldular. Toroslar Belediyemiz ile uyum içerisinde çalıştık.  Belediyemizle ilgili bir hizmet olduğunda hiç düşünmeden ‘Tamam halledebilecek durumdayım’ dedim. Çünkü biliyordum yapacaklar. Hakikaten de öyle oldu. Bütün çalışmalarımızda yanımızda yer aldılar.  Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Güzel dostluklarla Toroslar'dan ayrılıyoruz. Kapımız her zaman sizlere açık. Hakkınızı helal edin. Allah yar ve yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Şehit Dul ve Yetimler Derneği adına şehit Eren Kızılgedik'in ailesi Kaymakam Şahin'e plaket vererek, teşekkür etti.

 

Başkan Yılmaz da Kaymakam Şahin'e 'Gönül Bağı' plaketi takdim etti ve TORTEK eğitim merkezinde üretilen ve üzerinde tarihi yapı olan Toroslar ilçesindeki Kızıl Geçit Köprüsü'nün 3 boyutlu kağıt rölyef tablosunu hediye etti.

 

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.