BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

 

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Anneler Günü'nde şehit annelerini  unutmadı.

         İlçedeki şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutlayan Başkan Yılmaz, şehit annelerinin isimlerine özel olarak yazdığı mektupları da kendilerine teslim etti.

         Başkan Yılmaz, eşi Meltem Yılmaz ve Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit annelerine çiçek ve TORTEK kurslarında el emeği ile hazırlanan hediyeleri de takdim etti.

          "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz" diyen Başkan Yılmaz; "Yetiştirdiğiniz kahraman evlatlar için milletimiz adına teşekkür etmek ve bu özel günde yanınızda olmak istedik. Vatanımızın birliği ve dirliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti ailelerinin her zaman yanlarında olacağız" ifadelerini kullandı.

         Tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak duaların edildiği ziyaretlerde duygulu anlar da yaşandı. Başkan Yılmaz, şehit anneleri ile tek tek sohbet ederek hatırlarını sordu.

         Bu anlamlı ziyaretten dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür eden şehit anneleri ise; "Bu özel günde de bizleri hatırlamanız ve yanımızda olmanızdan mutluluk duyduk. Allah sizden razı olsun" dedi.

 

"Yine Sarılacağız Annem"

 

         Akbelen Mahallesi'nden Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut'un annesi Rabia Bulut da Başkan Yılmaz'ın ziyareti karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

         Şehit annesi Rabia Bulut, Başkan Yılmaz'ın her zaman yanlarında olduğunu ve kendisini bir evladı olarak gördüğünü belirterek; "Koronavirüs salgını nedeniyle bu ziyaretinizde sarılamadık. İnşallah bu salgın bitince yine kucaklaşacağız" diye konuşarak Başkan Yılmaz'a olan sevgisini ifade etti.

         Başkan Yılmaz ise; "Sizlere sarılamıyoruz ama bizim için en önemlisi sizin sağlığınız. Özellikle bugünlerde hayır dualarınıza her  zamankinden daha çok ihtiyacımız var. İnşallah bu günleri hep birlikte atlatacağız. Yine sarılacağız annem" şeklinde konuştu.

 

         Başkan Yılmaz; Musalı Mahallesi'nden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek'in annesi Sebahet Tek, Çelebili Mahallesi'nden Şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç'un annesi Fatma Karakoç, Akbelen Mahallesi'nden Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut'un annesi Rabia Bulut, Güneykent Mahallesi'nden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın annesi Beyhan Sarı ve Halkkent Mahallesi'nden Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Muhammet Akay'ın annesi Keziban Akay'ı da evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.