BU FESTİVAL ÇOK SES GETİRECEK!

"BİNLERCE MODİFİYE ARAÇ TUTKUNU TOROSLAR'DA BULUŞACAK"

BU FESTİVAL ÇOK SES GETİRECEK!

Mersin'de bir birinden renkli etkinliklere imza atan Toroslar Belediyesi, "Toroslar OtoFest" ile klasik ve modifiye araç tutkunlarını buluşturacak.

 

Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte düzenlenecek olan festivalde otomobiller; teknik donanımları, ses sistemleri ve aksesuarlarıyla görücüye çıkacak.

 

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek katılımcıların da yer alacağı festival, 12 Eylül Pazar günü saat 12.00'da Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak ve gün boyu sürecek.

 

Görsel bir şölene dönüşecek festivalde; "Güzellik", "Basık Araç" ve "Desibel" kategorilerinde yapılacak yarışmalar da Mersinlilerin ilgisine sunulacak.

 

Başkan Yılmaz, Hemşehrilerini Davet Etti

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçenin tanıtımına da katkı sunduklarını söyledi.

 

Bu hafta sonu Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte düzenleyecekleri festivale tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Yılmaz; "Toroslar Otofest ile modifiye araç tutkunlarını ilçemizde ağırlayacağız. Toroslar Belediyesi olarak 7'den 70'e herkesi,  ilgi alanlarına yönelik etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.