EKİPLER, SEL VE TAŞKINLARA KARŞI TEYAKKUZDA

EKİPLER, SEL VE TAŞKINLARA KARŞI TEYAKKUZDA

EKİPLER, SEL VE TAŞKINLARA KARŞI TEYAKKUZDA
EKİPLER, SEL VE TAŞKINLARA KARŞI TEYAKKUZDA
EKİPLER, SEL VE TAŞKINLARA KARŞI TEYAKKUZDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde iki gündür etkisini gösteren yağış ve fırtınaya karşı tüm ekipleriyle teyakkuza geçti. Oluşturulan Kriz Masası ile gelen şikayetleri anında değerlendiren Büyükşehir ekipleri, yağışın etkisiyle su seviyesi yükselen ve taşan derelere müdahale ederek, oluşabilecek hasarları en aza indiriyor.

Erdemli’de dere taşkınlarına müdahale eden Büyükşehir ekipleri, Doğusandal, Koramşalı, Şahna, Gücüş, Sarıyer ve Elbeyli Mahallelerinde hummalı bir çalışma yürütüyor.

Silifke İlçesi’nde de yaşanan olumsuzluklara anında müdahale eden ekipler, Bükdeğirmeni, Yenibahçe ve İmamlı Mahallelerinde belirli noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.

MERSİN/(FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ)

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde iki gündür etkisini gösteren yağış ve fırtınaya karşı tüm ekipleriyle teyakkuza geçti. Oluşturulan Kriz Masası ile gelen şikayetlere anında müdahale ediliyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun yağışın etkisiyle su seviyesi yükselen ve taşan derelere müdahale ederek, oluşabilecek hasarları en aza indiriyor.

Tüm ekipler görevde

Yağış ve fırtınanın başladığı günden itibaren aralıksız çalışan İtfaiye, Fen İşleri, Yol Yapım Bakım ve Onarım, Park ve Bahçeler ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler, dere taşkınlarına müdahale ederek, oluşabilecek yeni taşkınlara karşı önlemlerini alıyor.

Erdemli İlçesi’nde Doğusandal Mahallesi’nde bulunan Müğlü yaylasında ve Sarıyer Mahallesi’nde dere taşkınına müdahale eden ekipler, Şahna, Koramşalı ile Fakı Mahallelerinde kapanan yolları temizledi.

Çalışmalar kapsamında Koramşalı Mahallesi Çerçili yolu, Gücüş Mahallesi ile Türbe Mahallesi arasındaki yol, Elbeyli Mahallesi Yağda yolu tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

Silifke İlçesi’nde de sorun olan noktalara anında müdahale eden ekipler, Bükdeğirmeni, Yenibahçe ve İmamlı Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.