ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ
Gülnar Belediyesi hizmetlerinde engelli vatandaşlara öncelik veriyor.
Gülnar Belediyesi yol bakım onarım çalışmaları kapsamında kilit parke taşı döşeme çalışmalarına Kayrak Mahallesinde son hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda öncelik engelli vatandaşla veriliyor. Ekipler bir yandan bozuk yollarda bakım onarım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da engelli vatandaşların zorluk çekmemesi için evlerinin kapısına kadar parke taşı döşüyor. Kayrak Mahallesinde yaşayan iki engelli vatandaşın evininin yolları engebeli olmasından dolayı, evinin önüne kadar parke yol yapan belediye ekipleri mahalle sakinlerinin takdirini topladı. 
ÖNCELİK ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN
Herkesin engelli adayı olduğuna vurgu yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını, belediye olarak her zaman onların yanında olduklarını söyledi. 
Başkan ÜNÜVAR “Kayrak Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın Çocuklarının yürüme engelli olduğunu ve evinin önündeki tekerlekli sandalye ile gidip geldiği yolun engebeli yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı bilgisini aldık. Ekiplerimizle müdahale ederek parke döşeme çalışmaları gerçekleştirerek bu sıkıntıdan kurtardık. Belediye hizmetlerimizde öncelik engelli vatandaşlarımızın. Gittiğimiz her Mahallede önceliğimiz engelli vatandaşlarımız bu konuda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Ayrıca ekiplerimiz Kayrak Mahallemizde belirlenen diğer yollarda toplamda 1300 M2 lik kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımız program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecektir” dedi.