Erdemli Belediyesi, Güvenli Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Erdemli Belediyesi, Güvenli Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Erdemli Belediyesi, Güvenli Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

rdemli Belediyesi, Güvenli Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer Mahallesinde bulunan ve heyelan yaşanmış yolda sağlıklı ulaşım için çalışma gerçekleştirirken, Arslanlı Mahallesinde de yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Yürüttüğü çalışmalar ile heyelan meydana gelen güzergâha alternatif çözüm üreten Belediye, Arslanlı Mahallesinde de bakım çalışmaları yaptı.

Erdemli Belediyesi, ürettiği alternatifler ve hızlı müdahaleler ile güvenliğini sağladığı Sarıyer heyelan yolunun kış mevsiminde herhangi bir olumsuzluğa yol açmaması için çalışmalarını hızlandırdı. Aynı anda ilçenin birçok noktasında olduğu gibi Arslanlı Mahallesinde de çalışma yürüten ekipler, mevsim hazırlıklarını gerçekleştiriyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede hizmet götürülmemiş noktanın kalmadığını belirterek, 7/24 çalışan ekiplerine teşekkür etti. Başkan Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasında aynı anda çalışma yapılmasına rağmen faaliyetlerin aksamadan devam ettiğinin altını çizerek, kış aylarına hazır olduklarını belirtti.