Erdemli Belediyesinden, Bakan Selçuk’a Destek

Erdemli Belediyesinden, Bakan Selçuk’a Destek

Erdemli Belediyesinden, Bakan Selçuk’a Destek

“Erdemli Belediyesinden, Bakan Selçuk’a Destek”

Erdemli Belediyesi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un okullarda İstiklal Marşı okunmasına ilişkin yaptığı açıklamaya destek verdi.

Erdemli Belediyesi, Bakan Ziya Selçuk’un çağrısına ilçe genelinde saat:10.00’da İstiklal Marşı’nın yayınlanması ve Belediye personelleri ile marşı toplu olarak okuyarak destek oldu.

“Erdemli’den Örnek Davranış”

Dün akşam saatlerinde yayınladığı mesaj   İstiklal Marşı’nın, saat:10.00’da tüm ülkede okunması için çalışma başlatan Bakan Selçuk’a bir destekte Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan geldi. Pandemi kurallarına uygun şekilde Belediye çalışanları tarafından kurum önünde toplanılarak okunan İstiklal Marşı, tüm ilçede yankılandı.

Başkan Tollu, “Gururla, Şanla, Şerefle İstiklal Marşımızı Yâd Ettik”

Milli ve manevi miraslara sahip çıkmanın her Türk vatandaşının asli görevi olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, “Uzun süredir okullarımızın kapalı olması münasebeti ile maalesef evlatlarımız, İstiklal Marşı’nı okumaktan mahrum kaldılar. Çok saygı değer Milli Eğitim Bakanlığımızın önderliğinde bugün bütün okullarımızda özlemle, hasretle, şanla, şerefle İstiklal Marşımızı okuduk. Bizde Sayın Milli Eğitim Bakanımızın bu düşüncesinden hareketle Erdemli Belediyesi olarak, Belediye personellerimizle birlikte aynı saatte aynı zaman diliminde gururla, şanla, şerefle İstiklal Marşımızı yâd ettik, İstiklal Marşımızı hep birlikte okuduk ” diye konuştu.