“Erdemli Belediyesi’nden Pazarcı Esnafına Yelek”

“Erdemli Belediyesi’nden Pazarcı Esnafına Yelek”

“Erdemli Belediyesi’nden Pazarcı Esnafına Yelek”

Üreten,  üretilene artı değer katmak için çalışmalar yürüten Mersin Erdemli Belediyesi,  yürüttüğü çalışmalarla hayatın her alanına dokunuyor. Üretici pazarlarından dijital pazara kadar öncü olmanın gayretinde olan ekipler, bu defa Pazar esnafının işini kolaylaştırmak için yelek dağıttı.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hem esnafın hem de vatandaşın halk sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki pazarcılara yelek dağıttı. Pazar esnafları için özel olarak yapılan yelekler, Tırtar Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarındaki esnaflara dağıtıldı.

Dağıtılan yelekler sayesinde vatandaşların güven içinde alışveriş yapması, zabıta ekiplerinin ise  denetim kolaylığı sağlanması amaçlanıyor. Yelek dağıtımı sayesinde Erdemli’nin pazar esnafı tek tip giyinerek hem kentin kurumsallığına uyum sağlamış, hem de kentte görüntü kargaşasına son verilmiş olacak.

Üretici ve esnafların vatandaşa aracısız satış yapma imkânı bulduğu semt pazarında pazarcı esnafı yapılan uygulamadan memnun.

Belediyenin yaptığı bu uygulamadan memnun olduğunu ifade eden pazar esnafı Ferhat Çetin, ”Bu kış soğuğunda bize yelek hediye eden belediyemize ve ekiplerine çok teşekkür ederiz, başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yelek hediyesi için çok mutlu olduğunu ifade eden esnaf Fatma Kıllı, “Belediyemiz yelek göndermiş, biz pazar esnafıyız sağ olsun Allah razı olsun, hepsine teşekkür ederiz.

Belediyenin verdiği bu hizmetlerine teşekkür eden Esnaf Abdullah Duman, “Belediye başkanımıza, tüm çalışanlara teşekkür ederiz bu hizmetten dolayı, saygı sevgiler dileriz, çok güzel bir şey oldu” diye konuştu.

Esnafa verilen hizmetlerden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden esnaf Zeynep Koç, “Bugünkü hizmetten dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, beğendik” diye konuştu.

Esnaflarının tanınması için yapılan bu hizmetten çok memnun olduğunu ifade eden Erdemli Pazarcılar Dernek Başkanı Turan Karaçolak, “Bu soğuk günlerde sıcacık bir yelek giydik ve pazarcı arkadaşlarımızın tanınması için müşterilerden ayırt edilmesi için daha kaliteli bir yelek yapıldı, ismi belli. Artık her esnaf üzerine yelek giyecek, yelek giydiği için esnafın kim olduğu belli olacak. Mükerrem Başkana çok teşekkür ediyoruz.

Öte yandan Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin pazar esnafına yelek dağıtımı devam ediyor.