“Filenin Sultanlarına Kadın Mehteran Takımı’ndan Destek”

“Filenin Sultanlarına Kadın Mehteran Takımı’ndan Destek”

“Filenin Sultanlarına Kadın Mehteran Takımı’ndan Destek”

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, muhteşem zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Polonya'ya nefes aldırmayan 'Filenin Sultanları', yarı finale yükseldi. Çeyrek finalde Türkiye tek yürek oldu ekran başına kitlendi. Heyecanın yüksek olduğu yerler arasında Mersin Erdemli ’de vardı. Erdemli Belediyesi Kadın Mehteran takımı öncülüğünde, Erdemlili kadınlar karşılaşmayı sahil alanında bulunan açık hava sinema merkezinde birlikte izledi.

 

Karşılaşma öncesinde ve aralarında seslendirdikleri parçalarla ortama renk katan Kadın Mehteran Takımı ve Erdemlili kadınlar milli heyecana ortak oldular.

 

“Türkiye Tek Yürek”

 

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin Erdemli'de de nefesler tutuldu Türkiye tek yürek oldu. Filenin Sultanlarına destek veren bir kadın mehteran, “ Kadın mehteran olarak, her zaman milli takımımızın kadın olsun, erkek olsun yanındayız” diye konuştu.

 

Kadın Mehteranlarla birlikte Filenin Sultanlarına destek veren bir kadın ise, “ Çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Özellikle böyle, Filenin Sultanları ile Kadın Mehteranların bir araya gelmesi çok güzel bir şey” diye konuştu.

 

Ailesiyle birlikte karşılaşmayı izleyen bir vatandaş ise, “Milli maçı toplum olarak izlemek çok güzel. Bunu belediyemizin düşünmesi, burada güzel bir ambiyans oluşturması çok güzel” diye konuştu.

 

Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın galibiyetin ardından program sona erdi.