FLAŞ İDDİA… MESKİ’NİN GÜLNAR’I ÖZELLEŞTİRDİĞİ FİRMA PLAN PROJE MÜDÜRÜNÜN KARDEŞİ ÇIKTI!

FLAŞ İDDİA… MESKİ’NİN GÜLNAR’I ÖZELLEŞTİRDİĞİ FİRMA PLAN PROJE MÜDÜRÜNÜN KARDEŞİ ÇIKTI!

FLAŞ İDDİA… MESKİ’NİN GÜLNAR’I ÖZELLEŞTİRDİĞİ FİRMA PLAN PROJE MÜDÜRÜNÜN KARDEŞİ ÇIKTI!

MESKİ’nin Gülnar’ın tamamını verdiği firmanın sahibi ile MESKİ Plan ve Proje Şube Müdürü’nün kardeş olduğu iddia edildi.

 

 Sansasyonel Haber’in ortaya çıkardığı MESKİ’nin Gülnar’dan başlayarak özelleştirilmeye başlanması haberinin ardından detaylar da netleşmeye başladı. Gülnar’ın 50 mahallesinde mevcut, yeni yapılacak ve yenilenmesi gereken içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve abone bağlantılarının döşenmesi işlerinin tamamının bir şirkete verilerek, oluşan arızaların da o şirket personeli tarafından yapılmasını özelleştirmeden saymayan MESKİ yetkililerinin, haberimizin üstünü neden kapatmaya çalıştığı ile ilgili şok iddia ortaya atıldı.

BOMBA İDDİA… BİR KARDEŞ MESKİ ADINA PROJELENDİRDİ, DİĞER KARDEŞ İHALEYİ KAZANDI

MESKİ tarafından ihaleye çıkarılan Mersin İli Gülnar-Mut İlçeleri İçme suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Hatlarının Onarım ve Yenilenme İnşaatı işi ihalesini kazanan Akdeniz Altyapı İnşaat Şirketi yetkilisi Mustafa Günay ile MESKİ Plan ve Proje Müdürü Mesut Günay’ın kardeş oldukları iddiası Mersin’i salladı. MESKİ’deki kritik önemdeki bir şubenin müdürlüğünü yürüten Mesut Günay’ın kardeşinin sahibi olduğu firmanın Gülnar gibi bir ilçenin tamamını kapsayan bir ihaleyi kazanması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

MESKİ’DE 2. BÜYÜK AKRABA VAKASI

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin göreve geldiği 14 aylık bir süreden bu yana MESKİ ihalelerini kazanan firmalarla MESKi yetkililerinin akrabalık ilişkileri hakkında çok sayıda iddia gündeme gelmişti. Daha önce de Vahap Seçer’in MESKİ’de görevlendirdiği danışmanı Ertan Liman’ın, karısının şirketine ihale verildiği ortaya çıkmıştı.

CHP’Lİ SEÇER BU İDDİALARI DA MI SÜMEN ALTI EDECEK?

CHP’li Vahap Seçer’in Gülnar’ın personel dahil tüm MESKİ işlerini devrettiği özelleştirme işinde ortaya atılan bu yeni akrabalık ilişkileri iddialarına ne diyeceği de merakla bekleniyor. Başı Mülkiye Müfettişleri incelemesi nedeniyle ağrıyan CHP’li Seçer’in, bu iddiayı içeren dosyayı da tıpkı diğerleri gibi sümen altı edeceği Taş Bina koridorlarında konuşulmaya başlandı bile…

Kaynak Sansasyonelhaber