GÜLNAR BELEDİYESİ EKİPLERİ YOĞUN KAR YAĞIŞINA KARŞI 7/24 TEYAKKUZ HALİNDE

GÜLNAR BELEDİYESİ EKİPLERİ YOĞUN KAR YAĞIŞINA KARŞI 7/24 TEYAKKUZ HALİNDE

GÜLNAR BELEDİYESİ EKİPLERİ YOĞUN KAR YAĞIŞINA KARŞI 7/24 TEYAKKUZ HALİNDE

Gülnar’da etkili olan kar yağışının ardından başlayan karla mücadele çalışmaları, Gülnar Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.
İlçe genelinde oluşabilecek olumsuzluklara karşı gerekli tedbirleri alan belediye ekipleri, vatandaşlarımızın yağışlar sebebiyle mağdur olmaması için 7/24 görev başında.
 Yoğun kar yağışının vatandaşların yaşamını ve trafiği olumsuz yönde etkilememesi için belediye ekipleri yoğun bir çalışma içine girdi. Gülnar Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki ve yaylalardaki yolların ulaşıma açık tutulması için tüm imkânları seferber etti. Ekipler tarafından sorun yaşanan yollarda kar yağışından dolayı yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirebilmek için iş makinalarıyla yol açma çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler bir yanda da buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını ve çarşı içersinde kaldırım temziliği çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. 


Kar yağışının ilçeye ilk başladığı andan itibaren teyakkuzda olan ve çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekipleri, acil durumlara da yollarda mahsur kalan vatandaşların anında yardımına koşuyor. Ekipler ayrıca hastanede tedavi görmesi gereken hasta vatandaşların kar yağışı nedeniyle kapanan yollarını açarak hastaneye ulaştırırken, yaşlı ve hasta vatandaşların ekmek ve gıda ihtiyaçlarını evlerine kadar ulaştırıyor.
Olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin her an görev başında olduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanı  Alpaslan ÜNÜVAR, “Gülnar’da kar yağışının başladığı ilk andan itibaren ulaşım alanında yaşanabilecek aksamaların önüne geçebilmek amacıyla tüm ekip ve iş makinelerimizle sahada olarak ilçe merkezimizde ve yaylalarımızda yol açma ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarımızı başlattık. Bunun yanı sıra ekiplerimiz kar yağışı nedeniyle ve yolda mahsur kalan vatandaşlarımızın da yardımına koşuyor. Yol açma çalışmalarımız ilçemiz genelinde devam ediyor. Geçtiğimiz haftalardan itibaren yoğun bir teyakkuz halindeyiz, ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında hemşehrilerimizin mağdur olmaması, yolların açılması ve gündelik yaşamın fazla etkilenmemesi için 7/24 mesai yapıyorlar.  Gülnar Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı vatandaşlarımızın huzur ve refahı için seferber ettik. Araç, gereç ve personellerimizle birlikte sürekli sahadayız. Bizim için aslolan hemşehrilerimize her zaman olduğu gibi yine yerinde ve kaliteli hizmetler götürebilmektir, bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz. Bu kar yağışının bölgemize, ilçemize, ülkemize rahmet ve bereket olmasını diliyorum.” dedi.
 "Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz"
Gülnar Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yoğun kar yağışı altında gece gündüz demeden emek gösterdiğine dikkat çeken Başkan ÜNÜVAR "Bu soğuk havada İki haftadır karla mücadele çalışmalarında gece gündüz demeden özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnsanın olduğu her yere hizmet götürme gayreti içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.