Gülnar Belediyesi Yol Bakım Onarım Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Yol Bakım Onarım Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Yol Bakım Onarım Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi ekipleri ilçe genelinde mahalle içi yollarda, tarım alanlarına giden arazi yollarında ve ihtiyaç duyulan tüm alanlarda gerek parke döşeme çalışmaları gerek stabilize yol bakım ve onarım çalışmaları ile yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Gülnar’ın daha yaşanabilir ve daha rahat ulaşıma sahip bir ilçe olması hedefiyle belirlenen program dahilinde mahallelerde çalışmalarını sürdüren Gülnar Belediyesi, tarım alanlarına giden yollardaki düzenleme faaliyetleriyle de üreticilerin yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda Zeyne mahallesinde stabilize yol yapım çalışmaları hızla sürdürülüyor.

Üreticilerin her zaman yanlarında olduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR; “  Gülnar Belediyesi olarak imkânlar ve belirlenen program dahilinde gücümüzün yettiğince tarım alanlarına giden yollardaki sıkıntıları çözüyoruz” dedi.

Başkan ÜNÜVAR; “ Gülnar Belediyesi ekiplerimiz tarafından bir yandan mahallelerde parke döşeme çalışmalarımız sürerken diğer taraftan da tarım alanlarına giden arazi yollarının stabilize yol yapım çalışmaları ve büz döşeme çalışmaları yapılarak düzenleniyor ve ulaşıma açılıyor. Çiftçilerimizin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için şu anda Zeyne mahallemizde tarım alanlarına giden yollarda özenle çalışıyoruz. Yollara stabilize malzemelerle kaplama yapılarak, şarampol açılarak, tesviye, genişletme ve büz döşeme çalışmaları da yapılarak uzun süre bozulmayacak şekilde, sağlam yol çalışması gerçekleştirilmiş oluyor. Böylece çiftçilerimizin üretim alanlarına ulaşımı da rahatlıyor. Gülnar Belediyesi olarak çiftçilerimizin, üreticilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımıza belirlenen program dahilinde hızla devam edeceğiz. Üreticilerimize bol bereketli bir üretim yılı geçirmelerini temenni ediyor, yapılan çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.