GÜLNAR GÖLETİ MESİRE ALANI YAPIM İŞİ SONA YAKLAŞIYOR

GÜLNAR GÖLETİ MESİRE ALANI YAPIM İŞİ SONA YAKLAŞIYOR

GÜLNAR GÖLETİ MESİRE ALANI YAPIM İŞİ SONA YAKLAŞIYOR

Gülnar Kaymakamlığı, Gülnar Belediyesi, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü ve Gülnar Kent Konseyinin ortak çalışmaları ile Gülnar Yassıbağ Mahallesinde bulunan gölet çevresine yapılan Gülnar Göleti B Tipi Mesire Alanı yapım işinde sona yaklaşılıyor.

Gülnar Belediyesi tarafından hizmet verecek olan ilçeye kazandırılan Gülnar Göleti Mesire Alanında, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Gülnar Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, birlikte incelemelerde bulundular.

Son çalışmaları yapılan mesire alanı içerisinde yer alan Kır Restorantı, Kır Kafesi,  kamelyalar ve mescidler vatandaşların hizmetine en kısa zamanda sunulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; “Gülnar Göleti Mesire Alanı projemizin yapım işinde sona yaklaşıyoruz. Gülnar Kaymakamlığımız, Gülnar Belediyemiz, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Gülnar Kent Konseyi ile birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde İlçemize kazandırdığımız Gülnar Göleti B Tipi Mesire alanını Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüzden, Gülnar Belediyesi olarak 20 yıllığına kiraladık. Yassıbağ Mahallemizde Gölet kenarına geniş kapsamlı olan mesire alanı, Kır Kahvesi, Kır Restorantı, kamelyalar, mescid, günü birlik spor tesisleri, oyun alanları, dinlenme yerlerini inşallah en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız tamamlandığında bu alan ilçemiz halkı için cazibe merkezi haline gelecek. İlçemize ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Gülnar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi, en güzel hizmeti sunacağız. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.