KAZA KURBANI HEMŞİREYE SON GÖREV

Toprağa verildi.

KAZA KURBANI HEMŞİREYE SON GÖREV

Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden genç hemşire son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgilere göre, 38 RA 310 plakalı otomobili ile görev yaptığı Şanlıurfa'dan Mersin'in Tarsus'a gelen hemşire Habibe Keser(43), otoyoldaki dinlenme tesisine girmek için otomobiliyle yavaşladı. Bu sırada Tamer G. yönetimindeki 33 ENG 65 plakalı TIR, iddiaya göre yolun sağında yavaşlayan otomobile arkadan çarptı.

Kazada otomobil sürücü 25 yıllık hemşire Habibe Keser ile araçta bulunan aile fertlerinden Melisa K. (24) ve Kumsal K. (4) ağır yaralandı. Kaza yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Habibe Keser, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Tedavisi devam eden yaralılardan Kumsal K.'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Öte yandan kaza anı, dinlenme tesisinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hayatını kaybeden Habibe Keser'in Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştığı, yaklaşık 25 yıllık hemşire olduğu öğrenildi. TIR sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Öte yandan, merhume hemşire Habibe Keser memleketi Tarsus'ta toprağa verildi. Cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamazken acı haber sağlık çalışanlarını da yasa boğdu.