Koronavirüs Mersin'de Yine Yürek Yaktı

Sevilen isimden acı haber geldi.

Koronavirüs Mersin'de Yine Yürek Yaktı

Koronavirüs salgını can yakmaya devam ediyor, uzun süredir hastalıkla mücadele eden Mersin Tarsuslu ‘Murat Yılmaz’ hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Tarsus ilçesinde yaşayan Murat Yılmaz geçtiğimiz günlerde Covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu giderek ağırlaşan Yılmaz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Tarsus ilçesinin sevilen isimlerinden olan Murat Yılmaz’ın vefat haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘’ Üzdün bizi Murat Yılmaz...  Mersin Büyükşehir Belediyesi personelimiz, İyi Parti Akdeniz İlçe Yöneticimiz Soner Yılmaz ve Kürşat Bayram Yılmaz'ın abileri değerli yol ve dava arkadaşımız Murat Yılmaz’ın Covit-19 pandemi hastalığına yenik düşerek vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet kardeşleri Soner ve Kürşat Bayram başta olmak üzere ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin’’  ifadelerini kullandı.