Mersin DEVA Teşkilatları Sahilleri Temizledi

Mersin DEVA Teşkilatları Sahilleri Temizledi

Mersin DEVA Teşkilatları Sahilleri Temizledi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin teşkilatları Dünya Temizlik Gününde bir araya gelerek sahil temizliği yaptı. Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra il başkan yardımcıları, yöneticiler, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir,  Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta ve Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş ile Genç DEVA, DEVA Kadında ve DEVA Doğada teşkilatları Mezitli sahilinde bulunan çöp ve atıkları temizledi.

“Kaybedecek zaman yok! Zaman, harekete geçme zamanı!” sloganıyla bir araya gelerek çevre temizliği yapan partililerin ve ailelerinin yanı sıra deva gönüllülerinin de eşlik etti.  Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte onlarca kilo çöp toplandı. Etkinliğe katılan çocuklar da hem çevre konusunda bilinçlenirken birlikte renkli bir gün geçirme fırsatı da buldu.

DEVA logosu bulunan şapka ve tişörtler giyen partililere çevrede bulunan vatandaşlar da destek verdi. Toplanan çöpler taşınarak bölgede bulunan çöp konteynerlerine atıldı.

Etkinliğin sonunda bir hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştiren DEVA teşkilatlarına gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Başkan Cenk Cenkcimenoğlu, “İl başkan yardımcılarımız, yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımız, Genç DEVA, DEVA Kadında ve DEVA Doğada teşkilatlarımız örnek bir etkinliğe imza attı. Tüm Türkiye’de DEVA Teşkilatları olarak eş zamanlı gerçekleşen çevre etkinliğine biz de Mersin teşkilatları olarak destek verdik. Çocuklarımızla, ailelerimizle etkinliğe katılmamız da son derece anlamlıydı. Sergilediğimiz bu birliktelik çevrede gezinti yapan, bisiklete binen ya da denize giren vatandaşları da son derece etkiledi. Çevre bilinci oluşturduk, sohbet ettik, çalışanlara destek olduk daha da önemlisi ailelerimizle birlikte çok güzel bir gün geçirdik. DEVA farkını ve duyarlılığını gösteren tüm partililerimize, teşkilatlarımıza, gönüllülerimize ve daha da önemlisi bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.