MERSİN SAHİLLERİ GÖKHAN ESMER KONSERİ İLE COŞTU

MERSİN SAHİLLERİ GÖKHAN ESMER KONSERİ İLE COŞTU

MERSİN SAHİLLERİ GÖKHAN ESMER KONSERİ İLE COŞTU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği sosyal mesafeli konserler yeniden düzenlenmeye başladı.
Tüm dünyada etkisini gösteren covid-19 virüsünün  yavaş yavaş hayatımızdan çıkması  ve yaklaşık iki yıl süren karantinanın ardından insanlar üzerinde oluşturduğu psikolojik etkilerini üzerlerinden atmanın heyecanıyla konserlerin gerçekleştiği  Mersin Sahili yıllar sonra yeniden eski canlılığına kavuştu.

Mersin adına önemli projelere ve başarılı çalışmalara imza atmış, Mersin’in tanınan rock sanatçılarından Gökhan ESMER’in Mersin Büyükşehir Belediyesi projesi olan Akustik Park Sahne ile Mersinliler ile buluştu. Yoğun bir kalabalığa ulaşan kitle Gökhan ESMER ve grubu Sound-Rock’ın mükemmel performansı ile şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir hafta sonu yaşadı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; “Pandemiden bunalan halkımız için Mersin sahilimizi, sanat şehri olan ilimizin güzelliklerinden açık havada sosyal mesefaye dikkat ederek siz değerli halkımıza konser etkinliği oluşturduk. Umuyorum bir nebzede olsa pandeminin vermiş olduğu stresi üzerimizden atar, temiz hava da kendimize gelir, eğleniriz.” şeklinde konuştu.

Mersin sahilinde sahne alan müzisyenlerden Gökhan Esmer ise: “Müzisyenler ve halkın yaşadığı pandemi döneminde oluşan psikolojik sıkıntıların ardından bize sağlanan bu sanatsal destek ve imkanlar için halkımız ve kendi adıma Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e ve Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ndeki bütün arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz” dedi.

Konser sırasında büyük bir kalabalığın keyifle şarkılara eşlik ettiği, Gökhan Esmer & Sound –  Rock grubunun vatandaşlar tarafından grup performansının beğenilmesi dikkat çekti.

Kaynak Mersinmanşet