Mersin'de Güzel Haber, Sosyal Medyadan Yapılan Çağrıya Duyarsız Kalmadılar

Günün en güzel haberi...

Mersin'de Güzel Haber, Sosyal Medyadan Yapılan Çağrıya Duyarsız Kalmadılar

Mersin’in Gülnar ilçesinde elektrik kesintisi dolayısıyla zorluk çeken ve geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan çağrı yapan Harun Tınas'a Gülnar Kaymakamlığı’nca ziyaret gerçekleştirildi.

Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat, eşi Kübra Pala Ayvat, Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mücahit Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burğut, İlçe Emniyet Amiri Üzeyir Demir, Gülnar SYD Vakfı Müdürü Asım Yüğrük ile birlikte Akdeniz Mahallesinde ikamet eden Harun Tınas'ı evinde ziyaret ederek doğum gününü birlikte kutladılar.

Harun Tınas, 6 Aralık 2019 tarihinde Gülnar'da meydana gelen uzun süreli elektirik kesintisine bağlı olarak, hastalığı nedeniyle elektriğe sürekli ihtiyaç duymasından dolayı tepkisini dile getirerek 'Sayın Yetkili Kulak Ver Sesime' diyerek Sosyal Medyadan yardım talebinde bulunmuş, akabinde durumu öğrenen Kaymakam Ayvat,, Gülnar Tedaş Yetkilileri ile birlikte vatandaşımızı evinde ziyaret eederek, Yüksek Gerilim Şebekesine ise 'ayırıcı' koydurtarak uzun süreli elektrik kesintilerinden etkilenmemesi doğrultusunda vatandaşımızın sorununu çözdü.

2 hafta sonra doğum günü olduğunu öğrenen Gülnar Kaymakamı, herzaman olduğu gibi bu özel gününde de kendilerini Devletin yalnız bırakmayacağını göstererek ilgili Kurum Amirleri ile birlikte bugün yeniden ziyaret ederek Harun Tınas'ın 27. Yaşgününü birlikte kutladılar.