MERSİN'DE KORONAVİRÜS BİR AİLEYİ HAYATTAN KOPARDI

BU acıya yürek dayanmaz...

MERSİN'DE KORONAVİRÜS BİR AİLEYİ HAYATTAN KOPARDI

İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde görülen ve yaklaşık bir yılda  dünyada 1 buçuk milyon insanın ölümüne neden olan Koronavirüsten ( COVID 19 ) ülkemizde de bugüne kadar 13.373 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Tarsus’ta, aynı aileden 4 kişi iki hafta içinde Koronavirüsten hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus ilçesinde emlakçılık yapan Murat Karabulut, bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Korona virüs testi pozitif çıkan Karabulut, tedavi altına alındığı Tarsus Devlet Hastanesinde 13 Kasım’da hayatını kaybetmişti.

Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan anne Fadime Karabulut da birkaç gün sonra Covid-19 semptomları gösterince hastaneye kaldırıldı. Testleri pozitif çıkan anne Karabulut da 16 kasım’da yaşamını yitirdi.

Covid-19 nedeniyle iki ferdini kaybeden Karabulut ailesinden Covid-19 testi pozitif çıkarak Mersin Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan abla Selda Karabulut’ta 24 Kasım’da hayatını kaybetmişti.

Ailenin son ferdi Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ personeli Şehriban KARABULUT BİRCAN yaşadığı acı ve strese  bağlı olarak önce 7 aylık bebeğini, şimdi de COVID-19’a yenik düşerek  tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

MERSADER HABER olarak, hayatını kaybeden KARABULUT ailesine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

LÜTFEN MASKE, MESAFE ve TEMİZLİK KURALLARINA UYALIM, UYMAYANLARI UYARALIM.