MESKİ, HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

MESKİ, HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

MESKİ, HEM ALTYAPI HEM ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Kent genelinde başlattığı altyapı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekleyen MESKİ, asfalt serim işlerine de son hızla devam ediyor. Bu kapsamda MESKİ ekipleri tarafından, Mersin’in 4 merkez ilçesinde yapılan çalışmalar sonrasında, toplam 51 bin 509 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının sonrasında gerçekleştirdiği asfalt serim işlerine devam ediyor.

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Asfalt Şube Müdürlüğü, birimleri tarafından yapılan bakım onarım faaliyetleri veya deplase ve rehabilitasyon çalışmaları sonrasında bozulan yolların kaplamasını, asfalt yama ve serim işlerini sürdürüyor. MESKİ, Akdeniz İlçesi Akdam Mahallesi’nde 2 bin 182 ton, Çay, Çilek ve Özgürlük Mahalleleri’nde 39 bin 413 ton, Yenişehir İlçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde 322 ton, Mezitli İlçesi Kuyuluk Mahallesi’nde 408 ton, Toroslar İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde 1968 ton ve muhtelif mahallelerde 7 bin 216 ton olmak üzere, toplam 51 bin 509 ton asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

TEKSİN sistemi üzerinden vatandaş ve birimlerden gelen talepleri de toplayan MESKİ, ilgili bölgelere müdahale etmeye devam ederek, vatandaşların taleplerini hızlıca çözüme kavuşturuyor.