MESKİ'DEN TEPKİ ÇEKEN HAREKET, ÖZÜR GELDİ

Muhtarlık binasına kaçak su denetimine gittiler.

MESKİ'DEN TEPKİ ÇEKEN HAREKET, ÖZÜR GELDİ

MESKİ, Mersin’in Tarsus ilçesi Caminur Mahallesi Muhtarlığına kaçak ekibiyle baskın yaptı. Olay sonrası mahalle muhtarı Ozan Manay duruma ser tepki gösterdi.

Tarsus Objektif’te yer alan habere göre kontörlü saat kullanıldığı ve 5 aydır kontör yüklemediği için şüphe üzerine geldiği öğrenilen ekiplerin muhtar Ozan Manay’ı bu hareketleriyle çevredeki mahalle halkına rencide ettikleri gözlendi. Muhtarlık binası içinde bir adet çeşme ve wc’nin bulunduğu ve pandemiden dolayı da vatandaşların yoğun olarak gelmediği muhtarlık binasına fazla uğramadığını, ayrıca mahalle halkını ziyaret ederek işlerini yürütmeye çalışan muhtar Manay kendisine hırsız muamelesi yapan MESKi yetkililerine de sosyal medya üzerinden ateş püskürdü.

Ozan Manay facebook sosyal medyası üzerinden bir paylaşım yaparak; “MESKİ elemanları muhtarlık binamızda kaçak su aramasına gelmişler bizim alnımız açık kapımız açık burda hırsızlık olmaz içinizdeki hırsızları temizleyin.” İfadelerini kullandı. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Manay; ‘’ Sabahki yaptığım paylaşımda durumun yanlış anlaşılmasından dolayı kaynaklandığı MESKİ Daire Başkanı Önder Yandımata'nın gelip MESKİ adına özür dilemesiyle sorun çözülmüştür. İlgi ve alaka gösteren yetkililere teşekkür ederim’’ dedi.