Mezitli’deki site ve apartman yönetici ile görevlileri Ankara’yı gezdi

Mezitli’deki site ve apartman yönetici ile görevlileri Ankara’yı gezdi

Mezitli’deki site ve apartman yönetici ile görevlileri Ankara’yı gezdi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MezitliSite Apartman Yöneticileri Derneği ve kuruluş aşamasında olan Mezitli Site ve Apartman Görevlileri Derneği üyelerinin Ankara gezisine katıldı. Dernek üyeleri, Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ankara’yı da gezdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek bazı milletvekilleri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşen heyet, Mezitli’yi ve Mezitli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeleri anlattı.

Mezitli heyetini ilgiyle dinleyen Kılıçdaroğlu, Başkan Tarhan’ın ortaya koyduğu projelere olan memnuniyetini dile getirdi. Mezitli’de hayata geçen projeleri ilgiyle takip ettiğini ve birçok belediye tarafından örnek almasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ı ve Mutlu Yaşam Köyü, Jakaranda Korulukları, Kültür Merkezi, Sanat Çarşısı, Kadın Üretici pazarı gibi daha sayamadığım pek çok insana dokunan projeyi siz Mezitlililere emanet ediyorum. Projeler kadar halkımızın bunlara sahip çıkması da beni ayrıca mutlu etti” dedi.

Aramızdan ayrılışının yıldönümü kapsamında Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ve TBMM’yi ziyaret etmiş olmalarından mutlu olduklarını ifade eden Mezitli Site ve Apartman Yöneticileri Derneği üyeleri, Başkan Tarhan’a da kendilerine bu imkânı sağladığı için teşekkür etti. 

Anıtkabir ve TBMM ziyaretinin kendileri için çok özel anların yaşanmasına vesile olduğunu vurgulayan dernek üyeleri, “TBMM’de çok sayıda milletvekili ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşme imkânımızoldu.Kuruluş amacında olan derneğimizi anlatma şansımız oldu. Özellikle sayın Kılıçdaroğlu’nun sıcak karşılaması, Mersin ve Mezitli hakkında bu kadar geniş bilgi sahibi olması bizleri çok etkiledi. Biz de kendisine derneğimizin kuruluş amacını aktardık. Başkanımız Neşet Tarhan’a bizlere bu imkânı sağladığı ve yanımızda olduğu için teşekkür ederiz” dediler.