MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ’DAN SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A “SELAHATTİN DEMİRTAŞ AZILI VE TESCİLLİ BİR TERÖRİSTTİR.”

MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ’DAN SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A “SELAHATTİN DEMİRTAŞ AZILI VE TESCİLLİ BİR TERÖRİSTTİR.”

MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ’DAN SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A “SELAHATTİN DEMİRTAŞ AZILI VE TESCİLLİ BİR TERÖRİSTTİR.”

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, terörist olduğu bağımsız Türk mahkemeleri tarafından hüküm altına alınmış ve tescillenmiş olan Selahattin Demirtaş’a ısrarla terörist demeye devam edeceğini belirterek, Demirtaş’ın kendisi aleyhine ikinci bir tazminat davası açtığını beyan edip, bu davalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

MHP’li Kılavuz yapmış olduğu açıklamada; “Yüce Türk Milleti adına karar veren bağımsız mahkemelerimiz tarafından yargılanıp, delilli ispatlı bir şekilde terörist olduğuna hükmedilen, üstelik cezası onanıp kesinleşen ve bu sebeple de halen cezaevinde bulunan hükümlü bir teröriste terörist demeyeceğiz de ne diyeceğiz?” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde;

Terörist Selahattin Demirtaş kendisine terörist dediğim için geçtiğimiz günlerde 50 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Kendisine terörist demeye devam ettiğim için şimdi de 70 bin TL’lik tazminat davası açmış. O zaman bir daha söyleyeyim ki; Selahattin Demirtaş Teröristtir!.

Terörist Selahattin Demirtaş bu davalarla teröriste terörist demekten vazgeçeceğimizi mi zannetmektedir yoksa kazanmayı düşlediği paralarla mensubu olduğu kahpe bölücü terör örgütüne finansör olmayı mı düşünmektedir?

 Yüce Türk Milleti adına karar veren bağımsız mahkemelerimiz tarafından yargılanıp, delilli ispatlı bir şekilde terörist olduğuna hükmedilen, üstelik cezası onanıp kesinleşen ve bu sebeple de halen cezaevinde bulunan hükümlü bir teröriste terörist demeyeceğiz de ne diyeceğiz?

Terörist Selahattin Demirtaş şunu iyi bilmelidir ki biz teröriste terörist deriz. Elinde askerimizin, polisimizin, Fırat Çakıroğlu ile Necmettin ve Aybüke öğretmenin, Nurcan Karakaya ve Bedirhan bebeğin kanı olan bir haine dünya karşımıza dikilse de terörist demekten vazgeçmeyiz.

Terörist Selahattin Demirtaş şunu iyi bellemelidir ki; 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi, bebek katili İmralı canisinin projesi, hain ve müstevli emellerin tetikçisi, emperyalizmin ve bölücülüğün gönüllü kölesi bir terörist sevgi pıtırcığı değil şeksiz ve şüphesiz teröristtir.

Terörist Selahattin Demirtaş iyice idrak etmelidir ki; Türk milleti kimseyi TBMM’de terörün bezirgânlığını, teröristin seviciliğini, ihanetin sözcülüğünü yapmaya; Türk milletinin hassasiyetlerini, Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açmaya göndermemiştir.

Terörist Selahattin Demirtaş ayrıca iyi bilmelidir ki; Türk milleti; demokrasi, özgürlük, adalet, barış, kardeşlik sözlerinin arkasına sığınarak terörün ve teröristin propagandasını yapmaya, siyaseti ihanete kalkan yapmaya, vekil görünümlü teröristlere asla müsamaha göstermemiştir!

İmralı canisine güvenip onun yol haritasına inanan, hain başının özgür olması için çabalayan, geçmişten bugüne katiller sürüsü PKK’yı terör örgütü olarak tanımlamayan, tek gayesi hayali bir devlet kurmak olan Selahattin Demirtaş teröristtir.

Hakkımızda bin tane de dava açılsa bebek katilinin heykelini dikeceğiz diyen, PKK’lıların cenazesine gitmeyen vekile soruşturma açarım diyerek ihanetini perçinleyen, alçak terör örgütü PKK’yı silahlı halk hareketi olarak gören Selahattin Demirtaş teröristtir!..

Türk vatanında Türk bayrağı altında öz yönetim inşa etmeyi düşleyen, PKK’lı gençler onurumuzdur diyecek kadar hainliğini açıkça ilan eden, Kandil’i savaş değil barış merkezi olarak gören Selahattin Demirtaş bölücü, vatan haini bir teröristtir!..

Nice şehit analarının, babalarının, kardeşlerinin, eşlerinin ve evlatlarının ahını alan, şanlı ecdadımızın kanlarıyla vatan yaptığı bu toprakları bölmeyi amaçlayan, cinayet şebekesinin öncülüğünü yapan Selahattin Demirtaş azılı bir teröristtir.