Nefes alamayan engelli kızı için asansör yaptırdı

Mersin'de yaşayan 65 yaşındaki baba, idiopatik pulmoner fibrozis (akciğer sertleşmesi) hastalığından dolayı nefes alamayan ve makineye bağlı olarak hayatını devam ettiren yüzde 85 engelli kızının hastaneye gidip gelmesini sağlamak için 3 katlı evinin dışına asansör yaptırdı.

Nefes alamayan engelli kızı için asansör yaptırdı

'de yaşayan 65 yaşındaki baba, idiopatik pulmoner fibrozis (akciğer sertleşmesi) hastalığından dolayı nefes alamayan ve makineye bağlı olarak hayatını devam ettiren yüzde 85 engelli kızının hastaneye gidip gelmesini sağlamak için 3 katlı evinin dışına asansör yaptırdı. Gören herkesin takdirini kazanan baba, bütün vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.


Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde yaşayan baba Süleyman Bulut, 44 yaşındaki resim öğretmeni kızı için örnek bir davranış sergiledi. İstanbul'da öğretmenlik yaptığı sırada 2014 yılında akciğer sertleşmesi hastalığına yakalanan, günden güne kötüleşen ve son 2 aydır artık oksijen makinesine bağlı hayatını sürdürebilen kızı Aysemin Bulut için, 3 katlı evinin dışına asansör yaptırdı. Kızının yürüyünce kötü olmasından dolayı, hastaneye gitmesi için evine asansör yaptıran baba, gören herkesin takdirini kazanıyor.