SİLİFKELİ ÇOCUKLAR PARK İSTEDİ, BAŞKAN SEÇER YERİNE GETİRDİ

SİLİFKELİ ÇOCUKLAR PARK İSTEDİ, BAŞKAN SEÇER YERİNE GETİRDİ

SİLİFKELİ ÇOCUKLAR PARK İSTEDİ, BAŞKAN SEÇER YERİNE GETİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke İlçesi Bahçe Mahallesi’ndeki minik Toprak ve arkadaşlarının park isteğini kısa sürede yerine getirdi. 5 yaşındaki minik Toprak, mahallelerine yaptığı ziyarette talebini Başkan Seçer’e iletmişti. Bahçe Mahallesi’ndeki çocuklar parklarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Silifke İlçesi Bahçe Mahallesi’ne yaptığı ziyarette 5 yaşındaki Toprak Asena isimli minik bir çocuk park talebini iletmişti. Başkan Seçer, minik Toprak ve arkadaşları için mahalleye bir park kazandıracağının sözünü vermişti. Başkan Seçer sözünü tuttu ve Büyükşehir Belediyesi’nin mahalleye kazandırdığı parkla Toprak ve arkadaşları büyük bir sevinç yaşadı.

Başkan Seçer, 10 gün içinde park yapılacağını müjdelemişti

Başkan Seçer, her hafta sonu kentin farklı noktalarındaki mahalleleri ziyaret ederek yurttaşların taleplerini bizzat dinliyor ve yerinde çözüme kavuşturuyor. Seçer, 20 Eylül’de Silifke İlçesi’ne bağlı Taşucu, Bahçe, Kurtuluş ve Arkum mahallelerini ziyaret etmişti. Başkan Seçer, Bahçe Mahallesi’ne giriş yaptığı sırada Toprak isimli bir çocuk Seçer’den mahallesi için park isteğinde bulunmuştu. Mahallede yaptığı konuşmada minik Toprak’ın ve arkadaşlarının park talebine değinen Seçer, 10 gün içerisinde mahalleye bir park kazandıracaklarının sözünü vererek, “Köylerde bizlerden oyun parkı talebi çok fazla. Arkadaşlarımız onun için toplu alıma çıktı. Hangi mahalle istiyorsa çocuklarımıza bu oyun parkları kurulacak” demişti.

“Önceden bu park yoktu, çocuklar evde sıkılıyorlardı”

Silifke Bahçe Mahallesi Muhtarı Ferit Uysal, mahallelerine kazandırılan parkla ilgili, “Başkanımız Vahap Bey’den çocuklar park istedi. 10 gün içerisinde, söz verdiği şekilde yerine getirdiği için halkım ve çocuklar adına teşekkür ediyorum. Önceden bu park yoktu. Çocuklar evde sıkılıyorlardı. Şu anda güzel bir şey oldu, çocuklar her gün burada” dedi.

“Bu parkı Vahap Başkanım’dan istedim”

Toprak Asena ise parka kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu paylaşarak, “Bu parkı Vahap Başkanım’dan istedim. Başkanım yaptırdı. Parkımı yaptığı için ona teşekkür ediyorum. Önceden parkımız yoktu. Asla, hiç yoktu. Önceden evde kalıyorduk, bir şey yapmıyorduk. Şimdi parkımız geldi. Çok mutluyum. Vahap Amcama teşekkür ediyorum” diye konuştu.