Sokak Hayvanlarına Umut Oluyorlar

Sokak Hayvanlarına Umut Oluyorlar

Sokak Hayvanlarına Umut Oluyorlar

Sokak Hayvanlarına Umut Oluyorlar

Erdemli Belediyesi ekipleri, sokak hayvanlarına düzenli yiyecek ve su dağıtıyor,  onların yaşama tutunmasını sağlıyor. Pandemi süreciyle birlikte yaz sıcaklarından da olumsuz etkilenen hayvanların imdadına yetişen ekipler,  sokak hayvanlarına umut oluyor.

Düzenli olarak sokak hayvanlarına mama ve su dağıtan limon çiçeği ekipleri, hayvanlarla yakından ilgileniyorlar. Sokak sokak gezerek hayvanlara mama ve su dağıtan ekibe ise vatandaşlar tam destek veriyor.

Canlının olduğu her yerde Erdemli Belediyesi’nin olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Canlının yaşadığı her yerde Erdemli Belediyesi’nin olduğunu, biz özellikle pandemi sürecinde göstermiş olduk. Bu kent içerisinde yaşayan,  bu kentin sınırları içerisinde yaşayan, tüm canlıların bakımları Erdemli Belediyesi’nin sorumluluğunda. Özellikle bizim limon çiçeği ekibimize,  tüm arkadaşlarımıza ben gönülden teşekkür ediyorum. Biz kış aylarında ormanlara gittik. Orada yabani hayvanların aç kalmaması adına onlara yardım ettik. Şu anda şehir merkezinde, özellikle bu pandemi sürecinde insanlarımızın sokağa çıkmadığını varsayarsak, oralarda her canlı için biz bir kapta sen koy kampanyasına uyarak, kentimizde yaşayan canlılarımızın en güzel şekilde yaşamlarını idame etmek için çalışıyoruz”  diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği ekipleri dağıtımlara düzenli olarak devam ediyor.