TOROSLAR BELEDİYESİ, CUMA NAMAZI ÖNCESİ NAMAZ KILINACAK ALANLARI DEZENFEKTE ETTİ

TOROSLAR BELEDİYESİ, CUMA NAMAZI ÖNCESİ NAMAZ KILINACAK ALANLARI DEZENFEKTE ETTİ

TOROSLAR BELEDİYESİ, CUMA NAMAZI ÖNCESİ NAMAZ KILINACAK ALANLARI DEZENFEKTE ETTİ

Toroslar Belediyesi, Cuma namazı öncesinde ilçede namaz kılınacak tüm alanlarda dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yaptı.

 

Normalleşme süreci çerçevesinde 29 Mayıs Cuma gününden itibaren cami cemaati sosyal mesafe kuralları ve tedbirlere uyarak yeniden bir araya gelip birlikte Cuma namazı kılacak.

 

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda İlçe Müftülüğü tarafından belirlenen camilerin iç ve dış mekanlarının yanı sıra bazı okul bahçeleri, statlar, kapalı semt pazarları ve meydanlar olmak üzere 27 noktayı detaylı bir şekilde dezenfekte ederek, Cuma namazı için hazır hale getirdi.

 

“İlçe Genelinde Gerekli Tedbirlerimizi Alıyoruz”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Normalleşme süreci ile Cuma namazımızı cemaatimizle birlikte kılabileceğiz. Bizler dezenfeksiyon çalışmalarımızı yaptık. Kurallar hepimizin sağlığı için. Daha güzel yarınlar için tedbirlerimizi alalım” dedi.

 

“Rehavete kapılarak tedbiri elden bırakmayalım” diyen Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin ibadetlerini gerçekleştirirken sosyal mesafe ve temizlik kuralına hassasiyetle uymalarını istiyoruz. Cemaatin ibadetini gönül rahatlığıyla yapabilmesi için ilçe müftülüğümüz tarafından belirlenen camileri ve tüm alanları temizleyerek dezenfekte ettik. Sosyal mesafe ve hijyen kuralına ne kadar dikkat edersek, hem kendimizi hem de toplum sağlığını o kadar korumuş oluruz. Belediye olarak ilçemiz genelinde gerekli önlemleri aldık. Vatandaşlarımızın da kurallara uyacaklarına yürekten inanıyorum. Maskelerimizi, seccadelerimizi unutmayalım. Bu salgını el birliğiyle atlatacağız” şeklinde konuştu.