TOROSLAR BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde asfaltlama, kaldırım, yeni yol açım ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Merkez mahallelerde ve yaylalarda ihtiyaçlar doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Mustafa Kemal Mahallesi'nde kilit parke kaldırım, Ayvagediği, Bekiralanı, Soğucak, Kepirli, Değnek, Arslanköy ve Güzelyayla Mahalleleri'nde yeni yol açım ve düzenleme çalışması yaptı. Ekipler, Bekiralanı Mahallesi'nde sağanak yağışlar neticesinde yaşanabilecek olası taşma ve sel tehlikesine karşı sorun tespit ettikleri bağlantı yolunda da büz boru döşeme çalışması gerçekleştirdi.

 

Vatandaşlar da mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar halkının hizmetin en güzelini hak ettiğini kaydederek; "Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yol yapım ve asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemize yatırım yapmaya ve güzellikler getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.