TOROSLAR BELEDİYESİ SOKAKLARI YIKAYARAK DEZENFEKTE EDİYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ SOKAKLARI YIKAYARAK DEZENFEKTE EDİYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ SOKAKLARI YIKAYARAK DEZENFEKTE EDİYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ SOKAKLARI YIKAYARAK DEZENFEKTE EDİYOR

 

         Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki yolları yıkayarak, dezenfekte ediyor.

         Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgına karşı gerçekleştirdiği önlem çalışmalarını aynı anda koordineli bir şekilde sürdüren belediye, bir yandan halkın yoğun olarak kullandığı alanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız yürütürken, bir yandan da dezenfektan aracı ile mahalle mahalle, sokak sokak  ilçeyi tarayarak köşe bucak yıkıyor.

         Toroslar Belediyesi dezenfektan aracında; İlçenin eğitim kurumlarından Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üretilen ve hiç bir canlıya zarar vermeyen malzemeler kullanılıyor. Bu vesileyle ilçenin eğitimi kurumu da destekleniyor. 

Ekipler, virüs atlatılana kadar Toroslar'ın 67 mahallesinde dezenfekte çalışmalarını sırayla gerçekleştirecek.

 

"BİZLER SİZİN İÇİN SAHADAYIZ, SİZ GELECEĞİNİZ İÇİN EVDE KALIN"

 

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, toplum sağlığını tehdit eden Covid-19 ile mücadele çalışmalarını titiz bir şekilde aksatmadan yerine getirdiklerini söyledi.

         "Bizler vatandaşımızın sağlığını korumak adına her an sahadayız" diyen Başkan Yılmaz; "Tüm  dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Koronavirüs salgınına karşı belediye olarak büyük bir mücadele içerisindeyiz. İlçemiz genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza ara vermeden devam ederken aynı zamanda rutin temizlik hizmetlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte en kısa zamanda atlatacağız. Lütfen Bakanlıklarımızın belirlediği kurallara uyalım ve gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım" ifadelerini kullandı.