TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE, YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ ONLİNE YAPILIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE, YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ ONLİNE YAPILIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE, YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ ONLİNE YAPILIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİ'NDE, YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ ONLİNE YAPILIYOR

 

Toroslar Belediyesi, 31 Ağustos 2020 tarihinden önceki dönemlere ait ödenmemiş olan borçları e-belediye sisteminden de online yapılandırıyor.

 

Koronavirüs salgınına karşı toplum sağlığını korumak amacıyla tedbir çalışmalarını sıkı tuttuklarını söyleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, e-belediyecilik sistemi ile vatandaşın belediyeye gelmeden işlemlerini kolaylıkla yapabileceklerini kaydetti.

 

7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında mükellefler, ödenmesi gereken emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergisi ve diğer borçlarının yapılandırma başvurularını, 31 Aralık 2020 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Vatandaşlar, belediyeye müracaat ederek veya Toroslar Belediyesi'nin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemine girerek borçlarını yapılandırabilir.

 

Mükellefler, geçmiş dönem borçlarını peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabilir.

 

"Hemşehrilerimiz, Yapılandırma Fırsatı ile Kazançlı Çıkıyor"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, pandemi sürecinde yoğunluğu azaltmak amacıyla hemşehrilerinin yapılandırma başvurularını online olarak gerçekleştirebileceklerini söyledi.

 

Başkan Yılmaz; "Çağın gerektirdiği teknolojik imkanlardan yararlanarak e-belediyecilik sistemini başarılı bir şekilde uyguluyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize kolaylık sağlayarak, işlemlerini evlerinden çıkmadan yapabilmeleri. Pandemi sürecini, kuralları harfiyen uygulayarak atlatacağız. Salgına karşı belediyemizde gerekli önlemleri aldık. Ancak yapılandırma başvurusu yapacak hemşehrilerimizin, başta kendi sağlıklarını korumak için e-belediye hizmetimizden faydalanmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.