TOROSLAR ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TOROSLAR ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TOROSLAR ŞEHİDİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Vatanı için mücadele ederken şehadet şerbeti içen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi.

 

         Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan Astsubay Çavuş Mehmet Muhammet Akay (21), Muğdat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Akbelen Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlandı.

         Göreve başlayalı henüz bir ay olduğu öğrenilen Mersinli kahraman şehidin Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, gözyaşları içinde okunan dualarla ve yağmur altında toprağa verildi.

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar İlçesi Selçuklar Mahallesinde bulunan şehidin baba ocağını ziyaret ederek, şehit ailesinin acısını paylaştı.

         “Acımız büyük, yüreğimiz yanıyor” diyen Başkan Yılmaz; “Kahraman şehidimizi son yolculuğuna uğurladık. Hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Kaybımızın daha da artmaması için tüm kalbimizle dua ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.