TOROSLAR'DA BELEDİYESİ TÜM ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ

TOROSLAR'DA BELEDİYESİ TÜM ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ

TOROSLAR'DA BELEDİYESİ TÜM ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ

 

        Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı önleyici tedbir olarak tüm kültürel ve sportif etkinliklerini iptal etti.

         İlçe genelindeki ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, Mart ayı boyunca yapılması planlanan kültür, sanat, gezi ve spor etkinliklerini halk sağlığını korumak amacıyla ileri bir tarihe erteledi.

         Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) ile spor kurslarının da yeni bir açıklama yapılıncaya kadar tatil edildiği açıklandı. Toroslar Belediyesi Şehit Jandarma Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nca açıklanan tedbirler kapsamında tatil edildiği bildirildi.

 

Başkan Yılmaz: "Her Türlü Tedbiri Alıyoruz"

      Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı. Her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.

         Tüm  dünyaya yayılan Koronavirüs hastalığının Türkiye'de de görülmesiyle birlikte düğmeye basarak adeta seferberlik ilan ettiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "Halk sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgınına önlem almak amacıyla tüm kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerimizi ileri bir tarihe erteledik. Tedbirlerimizi yoğunlaştırdık. İlçemiz genelindeki; ibadethaneler, eğitim kurumları, kamu kurumları, Kuran kursları, muhtarlık binaları, sivil toplum kuruluşları, dernekler, kahvehaneler, minibüsler, parklar ve sosyal tesislerde periyodik olarak dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da üzerlerine düşen tedbirleri alarak bu salgını en kısa sürede ve minimum zararla atlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.