TOROSLAR'IN EN ÖZEL MAÇI "Başkan Yılmaz, Gençlerle Basketbol Oynadı"

TOROSLAR'IN EN ÖZEL MAÇI "Başkan Yılmaz, Gençlerle Basketbol Oynadı"

TOROSLAR'IN EN ÖZEL MAÇI "Başkan Yılmaz, Gençlerle Basketbol Oynadı"

"Başkan Yılmaz, Gençlerle Basketbol Oynadı"

 

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, akşam saatlerinde basketbol maçı yapan gençlere sürpriz yaptı.

 

Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Stadı'nı AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile ziyaret eden Başkan Yılmaz, gençlerin basketbol maçı davetini geri çevirmedi. Başkan Yılmaz ve protokol üyeleri ile gençler, özel bir maça imza attı.

 

"Gençlerin Spora Yönelmesi Önemli"

 

Maçın ardından gençlerle sohbet eden Başkan Yılmaz; "Arkadaşlarıyla basketbol oynayan yetenekli gençlerimize güzel bir hatıra bırakabildiysek ne mutlu bize" dedi.

 

Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 15 farklı spor branşında kurslar açtıklarının bilgisini veren Başkan Yılmaz, pandemi nedeniyle bazı branşlara ara verdiklerini kaydederek, spor alanında yaptıkları proje ve çalışmalarla ilçenin Mersin'de sporun merkezi olduğunu da dikkat çekti.

 

Başkan Yılmaz; "Spor, dostluk ve kardeşlik için önemli bir araç. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla ilçemizde sportif faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Sporun, hayatın bir parçası olması yönünde çalışmalarda da bulunuyoruz. Yatırımlarımızda sporun her alanında tesisleşmeye ve alt yapıya önem veriyoruz. Hedefimiz Toroslar'ımızda tüm branşlarda  başarılı sporcular yetiştirmek. Toroslar Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olacağız" şeklinde konuştu.