TOROSLAR'IN OKÇULARI, 9 EYLÜL ATIŞI YAPACAK

TOROSLAR'IN OKÇULARI, 9 EYLÜL ATIŞI YAPACAK

TOROSLAR'IN OKÇULARI, 9 EYLÜL ATIŞI YAPACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Oniki Ada'nın statüsünün tekrar değerlendirilmesi ile ilgili 9 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 09.00'da İzmir'de düzenleyeceği "İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü" etkinliğine Toroslar Belediyesi de destek verecek.

 

Toroslar Belediyesi Geleneksel Okçuluk kursuna katılan 9 okçu, 9 Eylül'de saat 09.00'da Arslanköy Mahallesi'ndeki Dümbelek Boğazında; 4 yöne 12'şer ok atışı yapacak. Ok atışı; "İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü" ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ata sporu olan okçuluğun Türk Milleti'nin milli değerlerinin bir taşıyıcısı olduğunu belirterek, 9 Eylül'de saat 09.00'da 9 sporcuyla, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve 9 Eylül'de düzenlenecek İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü'ne ithafen "Ya Hak" nidalarıyla ok atışı yapacaklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz; "MHP Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli; 'Türkiye'nin Oniki Ada üzerinde hakkı, sözü, anıları ve çıkmayacak izleri vardır. 1912 yılından bugüne kadar geçen süreyi ve yaşananları dikkate aldığımızda Oniki Ada üzerindeki haklarımızı inkar ve ihmal etmek milli ruha tamamıyla aykırıdır' vurgusu yapmıştır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Oniki Ada'nın statüsünün tekrar değerlendirilmesi ile ilgili 9 Eylül Çarşamba günü saat 09.00'da İzmir'de düzenleyeceği "İstiklal İçin Kararlılık Yürüyüşü" etkinliğine biz de, 9 Eylül günü saat 09.00'da Arslanköy Mahallemizde 9 sporcumuzla 4 yöne 12'şer ok atışı yaparak destek vereceğiz" diye konuştu.