TURAB YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜLTAKA ZİYARET

TURAB YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜLTAKA ZİYARET

 TURAB YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜLTAKA ZİYARET

Türk ve Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği'nin (TURAB) 9’uncu Olağan Genel Kurulu sonucu Genel Başkanlığa seçilen Fahri Kuş ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Mustafa Gültak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TURAB yönetiminin yürütmeyi planladıkları plan ve projeleri fazlasıyla önemsediklerini ifade etti. Başkan Gültak; “Bizler Akdeniz Belediyesi olarak, sağlam temeller üzerine inşa edilen, ülkemize ve kentimize katma değer sunan, insanlarımıza istihdam sağlayan meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile güç birliği yapmaktan her daim mutlu olmuşuzdur. Bu bağlamda, kentimize ve ülkemize katkı noktasında desteğimizi esirgemeyeceğimiz TURAB'ın yeni Başkanı Fahri Kuş ve yönetimini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği Başkanı Fahri Kuş ise konuşmasında; yerel dinamiklerle işbirliği ve iletişimin önemine dikkat çekti. Kuş; “TURAB; Türkiye, 6 Türk Cumhuriyeti ve 22 Arap ülkesi arasında kardeş ve dostluk ilişkilerinin gelişmesini, ayrıca uluslararası platformlarda dayanışmasını ve ortak çıkarlarını desteklemeyi temel misyon edinmiş bir sivil toplum örgütüdür.

Buradan hareketle, TURAB gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının bölgemize ve dolayısıyla da ülkemize olan ekonomik katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Kuşkusuz kent dinamiklerinin destekleri de bizler gibi meslek örgütleri için oldukça önem arz etmektedir. Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak'a da bu vesile ile teşekkür ediyor, kentimize sunduğu başarılı hizmetlerin devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.